top of page

Wellis
Magyarország Zrt.

Design, construction, maintenance and servicing of fire and property protection systems.

Address: 1047 Budapest, Váci út 19.

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • LinkedIn
Wellis Logó

A Wellis Magyarország Zrt. 2003-as alapítása óta egy pár fős családi vállalkozásból, egy világ szinten ismert nagyvállalattá nőtte ki magát.

 

Két telephelyen, 4 bemutatóteremben és több, mint 1500 partnerünkkel együtt dolgozva kívánjuk elhozni vásárlóink otthonába a teljes kikapcsolódás élményét. Vállalatunk szaniterek és szaunák forgalmazásával, illetve masszázsmedencék gyártásával foglalkozik. Termékeink több, mint 50 országban elérhetőek az érdeklődők számára.


Köszönhetően a folyamatos fejlesztéseknek és növekedésnek, a Wellis mára már az európai piac legnagyobb jakuzzi gyártójává vált. Hidromasszázs medencéket, ellenáramoltatós úszómedencéket, hozzájuk tartozó thermotetőket és medence oldalburkolatokat állítunk elő összesen közel 30.000 négyzetméteren.

 

A hatalmas, élvonalbeli gyártószerszámokkal felszerelt üzem megépítését és folyamatos bővítését a növekvő piaci kereslet és a minőségi gyártási technológia követése motiválta.
 

Mint Európa vezető jakuzzi gyártója, a minőségre és az innovációra fektettük a hangsúlyt, az iparág legfontosabb sikertényezőire.

 

A legújabb okos medence megoldásokkal és az innovatív masszázsélménnyel felszerelve ajánljuk és mutattuk be termékeinket már az Egyesült Államok piacán is.

Amennyiben szeretne kapcsolatba lépni a céggel, kérjük igényét jelezze emailben, az info@mepk.hu-n!

Featured Products

Access control systems
Details...
23560_tn_1920x720_1920x720_everest_new.jpg
Cégtörténet Letöltése
Wellis szaniterek
Szaniterek Katalógusa
bottom of page