top of page

Triplex Targo Kft.

Design, construction, maintenance and servicing of fire and property protection systems.

Address: 1047 Budapest, Váci út 19.

  • Facebook
  • YouTube
Triplex Targo logó

A TRIPLEX Targo Kereskedelmi Kft. Olaszország egyik legnagyobb targoncagyártó cégének, a CESAB Material Handling Europe (a TOYOTA Csoport tagja) által gyártott CESAB targoncák KIZÁRÓLAGOS gyári Márkaképviseletét látja el Magyarországon. Forgalmazzuk  a BULMOR oldalvillás és nagyteherbírású targoncákat, a Baoli gyár termékeit és a különleges, egyedi gyártású ARMANNI és CSI targoncákat, valamint kínálunk bér és használt targoncákat.

 

Fontos számunkra, hogy vásárlóinkat magas színvonalon tudjuk kiszolgálni, ennek érdekében az  értékesítő, valamint a technikus munkatársainkat folyamatos  képezzük. Az Ügyfeleink számíthatnak munkatársaink tanácsadására a targoncák kiválasztásától kezdve az üzemeltetés során jelentkező problémák elhárításáig. Értékesítő munkatársaink az ország egész területén segítik ügyfeleinket az anyagmozgatással kapcsolatos feladataik megoldásában, a személyre szabott ajánlatok elkészítésében, beleértve a finanszírozási javaslatokat is.

 

A TRIPLEX Targo Kft. fontos feladatának tekinti az általa értékesített targoncák szerviz és alkatrészellátását, a gépek teljes élettartamára vonatkozóan.

Amennyiben szeretne kapcsolatba lépni a céggel, kérjük igényét jelezze emailben, az info@mepk.hu-n!

Featured Products

Access control systems
Details...
Használt targonca értékesítés.jpg
Fire Extinguisher Spray
Details...
Cesab B885.png
Fire alarm systems
The
Details...
bottom of page