top of page

Samott Kft.

Professzionális építőipari megoldások közületeknek, ipari partnereknek és magánszemélyeknek

Cím:    8445 Csehbánya,

             Újtelep utca 41.

A 1997-ben alakult Samott Kft. lakossági és ipari generálkivitelezéssel foglalkozik. Mindig megrendelőink teljes körű kiszolgálására törekszünk, így az ehhez szükséges tervezési, engedélyeztetési folyamatokat is kezeljük.

Az eltelt 25 év folyamán az építőipar számos területén bizonyítottunk a családi házak építésétől, generálkivitelezéstől kezdve a víztározókon, tűzi víztározó medencéken, hulladéklerakó telepeken át egészen az ipari csarnokok, raktárak, valamint autószalonok építéséig. Az általunk elvégzett munkákat az Ön igényei szerint, prémium minőségben, szakszerű és követhető módon teljesítjük.

Csapatunk minden munka előtt személyre szabott, részletes ajánlatot készít, így biztosítva a váratlan kiadások elkerülését.

Nagy becsben tartjuk szakmunkásainkat, csak megbízható és bejelentett munkaerővel dolgozunk. Felelős műszaki vezetőink számára pedig kiemelkedően fontos a tiszta, rendezett munkaterület, és a megrendelő igényeinek mindenkori szem előtt tartása.

Beszállítóinkat és alvállalkozóinkat gondosan megválogatva és rendszeresen ellenőrizve folyamatosan fenn tudjuk tartani a tőlünk elvárt magas minőséget.

A megbízható-, precíz munkavégzést ISO 9001:2015 és ISO 14001 rendszerrel biztosítjuk.

Vállalatunk értékei között a szakértelmünket, rugalmas hozzáállásunkat, valamint precizitásunkat emeljük ki.

Építőipari projektjeink során ingatlanszektor fejlesztőkkel is együttműködünk, így, ha Ön befektetési céllal kíván ingatlant vásárolni, cégünk tejes körű tanácsadással és finanszírozási megoldásokkal is támogatni tudja projektjeit.

Samott logó_web.jpg
Amennyiben szeretne kapcsolatba lépni a céggel, kérjük igényét jelezze emailben, az info@mepk.hu-n!

Kiemelt Termékeink

IPARI TŰZÁLLÓ MEGOLDÁSOK KIVITELEZÉSE
ÉPÍTŐIPARI GENERÁL-KIVITELEZÉS
Samott logó_CMYK.jpg
bottom of page