A legjobb magyar építőipari vállalatok. Együtt.

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy. Just click “Edit Text” or double click me to add your own content and make changes to the font. Feel free to drag and drop me anywhere you like on your page. I'm a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.
The
This is a great space to write a long text about your company and your services. You can use this space to go into a little more detail about your company. Talk about your team and what services you provide. Tell your visitors the story of how you came up with the idea for your business and what makes you different from your competitors. Make your company stand out and show your visitors who you are.

A Klaszter megalapításának gondolatát, a megbízható magyar építőipari vállalatokat összefogó szervezet hiánya indította el. 

Az alapító tagok: a Bau Dekor Kft. tulajdonosa és ügyvezetője Kiss Péter, aki a Magyar Építői Progresszív Klaszter elnöke; Szűcs Gergely, az Akzo Nobel Zrt. vezérigazgatója, és May József az Office Art Design tulajdonosa és ügyvezetője.

Mindhárom vállalat piacvezető szerepet tölt be a saját szegmensében és működését a minőségi innovatív termékekre és szolgáltatásokra alapozza. Közös összefogásukból születtet meg a Magyar Építői Progresszív Klaszter gondolata, amelyben támogató teret nyújtanak a magyar építőipari vállalatok legjavának.

 

A megalakulás, és a tagok toborzása az MVÜK Építőipari Klubjának támogatásával indult el. Tóth Gábor, az MVÜK képviselője segítette az alapító tagokat abban, hogy számtalan cég portfóliójából összeállítsák a Klaszter jelenlegi tagszerkezetét, így válva MÉPK tiszteletbeli elnökségi tagjává.

Business Meeting
Handshake in the Office

Együttműködés

Hátteret biztosítva a Tagok szoros együttműködéséhez, közös projektvállalásához, és egymás ajánlásához, a Klaszter egy új platformot teremt, ahol igény és megoldás hatékony és megbízható módon jut el egymáshoz.

A Klaszter építéstechnikai és belsőépítészeti portfóliójában számos elismert vállalat szerepel. A klaszter felépítéséhez, Tagjait az építőipar minden ágazatából, kizárólag szakértő, nagy múltú, referenciaképes cégekből választja ki.

Célok

A magyar építőipar szerepét erősítve, a Klaszter célja az országban történő beruházások szerteágazó kivitelezési folyamatainak megbízható magyar vállalatokkal való lebonyolítása. A Klaszter teret biztosít a Tagoknak, hogy megerősítsék vállalati kapcsolatrendszerüket és tagtársaikkal szoros együttműködéseket alakítsanak ki. 

 

A Tagok, a legújabb technikák előtt járva, hisznek a folyamatos fejlesztésben, a modern és innovatív megoldásokban. Szakértelmüket és tapasztalatukat közösen kamatoztatva fektetik be a jővő termékeibe.

MÉPK célok
Névtelen terv.jpg

A tagság előnyei

A Magyar Építői Progresszív Klaszter hátteret biztosít Tagjainak egy szoros együttműködésen alapuló közös projektvállaláshoz, a kapcsolatépítés megkönnyítéséhez, kapcsolati háló létrehozásához, bizalmi kapcsolat kiépítéséhez a tagszervezetek közötti „szívesség bank” működtetéséhez egy értékes, hosszútávú üzleti kapcsolat elérése érdekében.
Ezt segítik a belső workshopok, szakmai előadások szervezése
(akkreditáció esetén közös pályázás lehetősége).

Cálunk az egyedi beszállítói értéklánc létrehozása, erős stratégiai szövetségek felépítése.

Ismerje meg a Klasztertagok tevékenységét!

CONTACT

Thank You! Your message has been received.