Our partners

The Business Association of Hungarian Company Leaders (MVÜK) is a 10-year-old, membership-based business organization.

With the active participation of the leaders of more than 500 companies, they support business leaders covering all industries of the Hungarian economy in achieving their goals in an ever-changing economic environment.

During the business meetings organized on the basis of the MVÜK methodology, the company managers gain new business relationships, knowledge sharing and exchange of experience, and they can develop their own business by taking advantage of these.

You can read more about the operation of the Community at www.mvuk.hu.

MVUK_logo
MVÜK
MVUK_logo
írisz Iroda

Az Írisz Office egy könyvelői, számviteli és adótervezési szakértőkből álló, komplex megoldásokat nyújtó könyvelő- és adótervező iroda a prémium szegmensben.

Tevékenységét 2000 óta végzi több gazdasági társaságból álló cégcsoportként, amelynek 2004 óta az Írisz Office Zrt. a zászlóshajója. Az elmúlt 20 esztendőben az Írisz Office csoport fejlődése és növekedése töretlen, mely nem csak számokban, hanem a tevékenységük komplexitásában is nyomon követhető.

Mint prémium könyvelőiroda, a számvitelhez kapcsolódó alapszolgáltatásokat magas szinten űzi: naprakész, teljes körű könyveléssel, bérszámfejtéssel, TB tanácsadással, pénzügyi jelentések és beszámolók összeállításával alapozza meg összetett tevékenységét.

Az Írisz Office küldetése, hogy a náluk könyvelt vállalkozásokat versenyképes helyzetbe hozza, majd komplex pénzügyi, számviteli ismereteinek átadásával versenyelőnyhöz segítse.

Az építőipar az Írisz Office Zrt. egyik kiemelt szakértői területe, ahol jelentős szerepe van az adótervezésnek, hiszen a folyamatosan változó jogszabályi környezethez igazodva kell a vállalatoknak lehetőségeiket a lehető legtudatosabban kihasználni, ezzel versenyelőnyhöz jutni. Az építőiparban évről évre megvalósuló beruházások, a cégcsoportos működés, az alvállalkozói konstrukciók és az igénybe vehető pályázatok labirintusában magas színvonalú segítséget és tapasztalatot kínál az Írisz Office Zrt. Mindemellett számolni kell azzal az eshetőséggel is, hogy bizonyos befektetéseket magánszemélyként, míg bizonyos befektetéseket vállalkozásként éri meg jobban megvalósítani, mindemellett még a vegyesberuházás is előfordul. Ezért az építőipari területnek a tervezése igazi szellemi kielégülést okoz számunkra is.

Az Írisz Office 2018-tól kiemelkedő partneri viszonyban áll a Bau Dekor Kft-vel, aki a MÉPK alapítója és elnöke, támogatva tevékenységét nem csak adózási, de finanszírozási is pályázati oldalról is.

Az Írisz Office Zrt. teljeskörű tevékenységéről bővebben az iriszoffice.hu oldalon tájékozódhat.