top of page

Generálkommandó

Design, construction, maintenance and servicing of fire and property protection systems.

Address: 1047 Budapest, Váci út 19.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
Klasztertag Logó (4).png

A Generálkommandó csapata 2013 óta van jelen az építőipari szegmensben és végzi el ingatlanok teljes körű belső átépítését, felújítását. Kisgenerál kivitelezőként vállaljuk az Önök kívánságainak megfelelően lakások, családi házak, irodák, üzlethelyiségek megvalósítását.

 

Alapelveink: Megbízhatóan, gyorsan, precízen elvégezni a ránk bízott feladatokat, melyeket kitűzött határidőre és garancia vállalásával tesszük. Fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy minden szakembert magunk foglalkoztatunk. A munkavégzés során projekt szemléletet követve, a szükséges és optimális technológia sorrend betartásával, tervezetten és szervezetten dolgozunk. Ügyfelünk a projekt vezetőjével tartja a kapcsolatot. Ezáltal időt és energiát takarít meg, hiszen nem kell minden szakemberrel külön-külön egyeztetnie és nem kell építőipari szakértővé sem válnia a kivitelezési folyamat útvesztőjében.

 

Hilti, Makita, Festool gyártmányú, prémium kategóriás gépparkunknak köszönhetően a kiváló minőségű munkavégzésnek nincs technikai akadálya. Mestereink részére az adott szakágra speciálisan kifejlesztett eszközöket bocsátjuk használatra. Minden esetben tudásunk és tapasztalatunk legjavát adjuk, így teremtve értéket megrendelőinknek.

 

Meggyőződésünk, hogy minden műveletet úgy szükséges elvégeznünk, mint ahogyan saját otthonunkkal tennénk. Tudjuk ugyanis, hogy legnagyobb értéktárgyunk felújítása, egy új családi fészek kialakítása, vagy egy üzlet felújítása fontos elhatározás mindenki számára.  Célunk, hogy a kivitelezés során és munkánk végeztével, boldogsággal és elégedettséggel gondoljanak ránk.

 

Ajánljuk magunkat mindazoknak, akiknek fontos a minőségi munkavégzés és a gördülékeny lebonyolítás. 
 

Amennyiben szeretne kapcsolatba lépni a céggel, kérjük igényét jelezze emailben, az info@mepk.hu-n!

Featured Products

Access control systems
Details...
Családi ház felújítás
Referenciák

Részletek...
Házépítés
bottom of page