top of page

FAAC Hungary Kft.

Automata ajtó gyártás, forgalmazás, nyílászáró automatizálás, szerviz, karbantartás

Cím:  2310 Szigetszentmiklós,

Gyári út 56.

  • Facebook
  • YouTube
Faac Logó
Amennyiben szeretne kapcsolatba lépni a céggel, kérjük igényét jelezze emailben, az info@mepk.hu-n!

A FAAC a világ egyik legnagyobb automata ajtó specialistája az automata ajtók szinte teljes skáláját felöleli. Portfóliójában megtalálhatók a hagyományos, teleszkópos, harmonika, szögben záródó, íves, forgó mozgású ajtók, s kivitelüket tekintve ezek hőszigetelők, nem hőszigetelők, keret nélküliek, osztott, vagy tele paneles verziók egyaránt lehetnek. Emellett természetesen a teljesen olajmentesen működő, akár egy kézi ajtóra utólag is felszerelhető, hagyományos ajtókat nyitó  automatikák is megtalálhatók a repertoárban, de a függőleges mozgású gyorskapuk, vagy föld alá rejtett - igen esztétikus, láthatatlan - hajtások sem hiányozhatnak a termékpalettánkról.

 

Termékeink minőségét a svájci eredet, amíg a beépítés - karbantartás - javítás minőségét a 2000. óta töretlenül fejlődő Faac Hungary Kft. munkatársai biztosítják. Nagyon örülünk annak, hogy Partnereink emberközpontú hozzáállásunkat, s a problémák kezelését tartják - termékminőségünk után - legfontosabb erényünknek.

 

Az 1953-ban alapított, 2 .600 főt foglalkoztató svájci Record cégcsoport tulajdonosi szerkezete 2019. év végén úgy határozott, hogy - miután elérte azt, amit egy cég elérhet a maga területén, az új célok megvalósítása érdekében, az egész cégcsoportot értékesíti. E folyamatban néhány kiemelkedő eredményt elérő leányvállalatát a többiektől külön kellett értékesítenie az Európai Unió döntése alapján. Magyarországot, a kiemelt érdeklődést mutató nagyvállalatok közül az olasz FAAC cégcsoportnak sikerült megszereznie, aki így - miközben saját termékeit is értékesíti - a Record kizárólagos és 100%­-os támogatását kapó partnere lett hazánkban. A mára 3.200 főt foglalkoztató , 24 országban értékesítő, 13 országban gyártó tevékenységet folytató FAAC group számos előnyt hordoz magában Partnereink számára, mivel a Record és FAAC cégek termékcsaládjai kiválóan egészítik ki egymást . Így már
nem csak Record és FAAC típusú, kiváló minőségű automata ajtókkal, automata ajtónyitókkal, de úszókapukkal, szekcionált kapukkal, sorompókkal, rácsokkal, redőnyökkel, árnyékolókkal, forgóvillákkal, beléptető rendszerekkel parkoló rendszerekkel és még rengeteg egyéb elektronikus eszközzel tudjuk Partnereink igényeit 2021-től kielégíteni.

 

Reményeink szerint ezek további üzleti lehetőségeket rejtenek, hisz nem csak az automata ajtók területén biztosított a nagyobb választási lehetőség, de a rendkívüli módon kiszélesedő portfólió okán is tovább szélesedhet és erősödhet minden jelenlegi és jövőbeli együttműködésünk. 

Kiemelt Oldalaink

Glass Buildings
Megoldások

Részletek...
barclays-banknorthampton-1.jpg

Referenciák

Részletek...
Bolt 3.jpg
Szervíz

Részletek...
bottom of page