top of page

EKI Creative Kft.

Design, construction, maintenance and servicing of fire and property protection systems.

Address: 1047 Budapest, Váci út 19.

  • Facebook
  • LinkedIn
EKI Creative logó

Cégünk, az EKI Creative Kft. 2003-ban alakult azzal a szándékkal, hogy versenyképes és innovatív megoldásokat kínáljon az eladáshelyi reklámeszközök minden területén. Tevékenységünkkel azt a piaci rést szeretnénk kitölteni, ami a hagyományos ügynökségi munka és a kizárólag gyártó kapacitással rendelkező vállalkozások között található. Szolgáltatásunk a grafikai tervezéstől az egyedi eszközök fejlesztésén keresztül a szakszerű kivitelezésig, helyszíni szerelésig terjed.

 

Professzionális gyártóbázisunknak és az évek során kialakult jó beszállítói kapcsolatoknak köszönhetően a kedvező árak mellett a lehető legnagyobb rugalmasságot biztosítjuk.

Vezetőink évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a nemzetközi nagyvállalatok üzletpolitikáját és piaci tevékenységét illetően. Folyamatosan bővülő csapatunkban több évtizedes szakmai múlttal rendelkező szakértő kollégák találhatóak, akiket kiválóan egészítenek ki a mai kor informatikai kihívásaival könnyedén megbirkózó rátermett fiatalabb korosztály képviselői.

Üzletpolitikánk, hogy mindig a legjobb technológiákat és alapanyagokat alkalmazva szolgáljuk ki a legmagasabb minőségben ügyfeleinket, ennek megfelelően folyamatosan korszerűsítjük gépeinket, berendezéseinket. 2020-ban vállalkozásunk teljes megmunkálógép állománya frissítésen esett át, valamit egy zöldmezős beruházással több mint 2000m2-en új gyártóüzemet hoztunk létre.

Amennyiben szeretne kapcsolatba lépni a céggel, kérjük igényét jelezze emailben, az info@mepk.hu-n!

Featured Products

Access control systems
Details...
mesauda_csempe_szeles.jpg
Fire Extinguisher Spray
Details...
corvin5_teljes.jpg
Access control systems
Details...
bottom of page