top of page

Swissparts Hungary Kft. 

ipari drón szolgáltatások, felmérések, elemzések, eszköz értékesítés

Cím:  1071 Budapest,

           Damjanich u. 11-15.

logo.jpg

Professzionális ipari drónmegoldások épület-, terület- és ingatlanfelmérésre.

Szakértő csapatunk élvonalbeli ipari drónok segítségével gyorsabb, biztonságosabb, egyszerűbb és precízebb munkafolyamatokat biztosít az épület-, terület- és ingatlanfelmérés területén.

Termékeink, szolgáltatásaink

A világ vezető dróngyártóinak eszközeivel állunk partnereink rendelkezésére: az Aerialtronics, a DJI, a Dronevolt és a Yuneec gyártók viszonteladói vagyunk. Számos, a drónokra felszerelhető egyedi kiegészítő, payload megtalálható kínálatunkban. Az élvonalbeli fotogrammetriai szoftverfejlesztő, a Pix4D viszonteladójaként az elérhető teljes termékpalettával és támogatással segítjük partereink munkáját.
Ezenkívül technikai tanácsadással, drónbiztosítási csomaggal és szervizügyintézéssel is támogatjuk a drónt, payloadot és képfeldolgozó szoftvert vásárló ügyfeleinket. Elméleti és gyakorlati oktatást biztosítunk leendő drónpilóták számára, hogy biztonságosan üzemeltethessék drónjaikat akár lakott területen belül is.

Építőipari drónmegoldások

Ipari drónjaink segítségével gyorsan és akár centiméter pontosan ellenőrizhetővé válnak a munkaterületek, a munkavállalók és az alvállalkozók, 3D-s modelljeinkkel nyomon követhető az építkezés előrehaladása. Lehetőség van közvetlenül CAD-alkalmazásokba exportálni a pontfelhőket, vektoros fájlokat, ezzel is gyorsítva a mérnökök munkáját.

Földmérés és területfelmérés drónnal

A drónok számára a nagy területek bejárása és pontos fényképezése nem jelent kihívást még rossz időjárási körülmények között sem, az így kapott képekből pontos térképek vagy tervrajzok készíthetők. A drónok segítségével a nehezen megközelíthető területek is könnyen feltérképezhetők.

Ingatlanfelmérés drónnal

A valós idejű kinetikát alkalmazó drónok segítségével centiméter-pontosságú képet kapunk az adott területről/objektumról. A speciális kamerák segítségével olyan részek mérhetők fel a kívánt ingatlanon, amelyek szabad szemmel nem érzékelhetőek. A precíz mérési folyamat nem csak új perspektívát ad, de jóval gyorsabb is, mint a hagyományos módszer.
Cégünk innovatív technológiát és látásmódot képvisel: partnereinkkel együtt gondolkodva találjuk meg a számukra legideálisabb megoldásokat, amelyekkel az ipari folyamataik eredményesebbek és költséghatékonyabbak lesznek.

Amennyiben szeretne kapcsolatba lépni a céggel, kérjük igényét jelezze emailben, az info@mepk.hu-n!

Kiemelt Termékeink

drone1.jpg
Drónos terület- és ingatlanfelmérés
drone2.jpg
bottom of page