top of page

Cleartex Kft.

Design, construction, maintenance and servicing of fire and property protection systems.

Address: 1047 Budapest, Váci út 19.

  • Facebook
  • YouTube
  • LinkedIn
Cleartex logó

Bejáratokhoz tervezett, hatékony szennyfogó rendszerek

28 éve alapított cégünk Magyarországon piacvezető a magas minőségű szennyfogók gyártásában és forgalmazásában. 2006-ban – azóta védjeggyel ellátott márkaként – fejlesztettük ki  Alutrend® alumínium sínes szennyfogó rendszerünket, amely ideális megoldás kisebb és nagy forgalmú épületek, irodaházak, bevásárlóközpontok, ipari létesítmények és egyéb középületek bejárataihoz.
Legyen szó személy, kerekesszék, bevásárlókocsi, bőrönd, vagy akár jármű, pl. targonca forgalomról, az épületek funkciójához egyedileg tervezett szennyfogó rendszereink akár 90 % hatékonysággal meggátolják, hogy a külső szennyeződések a por, a sár, a csapadék, egyéb organizmusok, stb.  a cipőtalpra, vagy a kerekekre tapadva bejussanak és szétterjedjenek az épületben.
Megfelelően tervezett és kivitelezett, alumínium sínes, műanyag, vagy textil alapanyagú szennyfogó rendszer alkalmazásával számottevően csökkenthetők a takarítási költségek, a tisztítószerek felhasználása és a szennyvíz kibocsájtás, valamint növekszik a burkolatok élettartama. Különleges helyzetekben a bejárathoz telepített szennyfogó - akár ideiglenesen - kiegészíthető a korokozók épültbe jutását gátló fertőtlenítő tálca rendszerrel.
 

Lehetséges alkalmazási területek a teljesség igénye nélkül:

Irodaházak, középületek, ipari, kereskedelmi mezőgazdasági és logisztikai létesítmények, egészségügyi és oktatási intézmények, szálláshelyek.

A szennyfogó zónák kialakításánál a funkcionalitás mellett, figyelmet fordítunk az esztétikumra is. A hagyományos szürke és antracit színű szőnyegeken túl, a padozathoz, enteriőrhöz illeszkedő színek és színkombinációk is elérhetők, de akár egyedi logóval, felirattal, ábrával ellátott, marketing értékkel bíró szennyfogókat, modulokat is tudunk készíteni.
A szennyfogókat vásárlással, vagy ClearRent üzletágunkon keresztül bérleti konstrukció keretében szerezhetők be.

Biztonsági, antibakteriális és ergonómiai szőnyegek

A száraz és nedves környezetben, a helyiségekben és munkaterületeken kiemelten fontos a balesetveszély csökkentése. A balesetek megelőzése érdekében speciális, csúszásmentesítő, áramütés elleni, higiéniai, stb. védőszőnyegek választhatók kínálatunkból, tekercses vagy moduláris kivitelben.
Professzionális, fáradtságcsökkentő szőnyegek ipari, irodai és kereskedelmi létesítményekben történő alkalmazásával egészségesebbé, biztonságosabbá és kényelmesebbé tehetők a munkavégzés körülményei.

Melegburkolatok, modul-és tekercses vinyl, padlószőnyeg, linóleum

Cégünk kizárólag közületi, nagy forgalomnak kitett laminált padló, PVC, linóleum és szőnyegpadló burkolatokat forgalmaz, Európa legjelentősebb gyártóitól. Termékeink Bfl-s1-es tűzvédelmi besorolásúak, az igényeknek megfelelő hő- és hangszigetelő tulajdonságokkal. Választékunkban megtalálhatóak a vezetőképes, antibakteriális és önfertőtlenítő hatású PVC burkolatok, valamint különböző sportburkolatok is. Melegburkolataink egyaránt elérhetőek tekercses és modulos változatban.
A szőnyegpadló estén – megfelelő mennyiségben – lehetőség van egyedi mintázatú burkolatok gyártására is. Egyedi szőnyeg esetében az alaprajz ismeretében, az adott területre szabott szőnyegpadló készítése is lehetséges, ami mentesít a veszteségtől és a burkolók munkáját is megkönnyíti.

Szaktanácsadás és kivitelezés

Szennyfogó rendszerek, melegburkolatok kiválasztásában nyújtott segítség mellett, termékeink szakszerű telepítésben jártas kivitelező csapatunk is rendelkezésre áll a maximális ügyfél elégedettség érdekében.

Amennyiben szeretne kapcsolatba lépni a céggel, kérjük igényét jelezze emailben, az info@mepk.hu-n!

Featured Products

Access control systems
Details...
Fire Extinguisher Spray
Details...
bottom of page