top of page

Beckhoff Automation Kft.

Design, construction, maintenance and servicing of fire and property protection systems.

Address: 1047 Budapest, Váci út 19.

  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube
Beckhoff logó
Amennyiben szeretne kapcsolatba lépni a céggel, kérjük igényét jelezze emailben, az info@mepk.hu-n!

A Hans Beckhoff által 1980-ban alapított nemzetközi vállalatcsoport több mint három évtizede meghatározó szereplője az automatizálási piacnak, és már korai szakaszában számos olyan automatizálási technológiai szabványt hozott létre és vezetett be sikeresen a piacra, amelyek ma már magától értetődőek.


A Beckhoff PC-alapú vezérléstechnikán alapuló, nyílt automatizálási rendszereket kínál. Széles termékpalettáján ipari PC-k, terepi I/O-eszközök, szervohajtások, szervomotorok, lineáris szállítórendszerek, valamint automatizálási szoftverek szerepelnek. A Beckhoff "New Automation Technology" filozófiája, ezen termékeken és technológián alapuló, világszerte széles körben alkalmazott műszaki megoldásokat képviseli a CNC-vezérlésű gépektől az intelligens épületekben alkalmazott automatizálási eszközökig. Az Ipar 4.0 alapjait a Beckhoff már 30 éve lefektette, és jelenleg is a legjobb megoldásokat kínálja a felhőalapú számítástechnikától a közösségi automatizálásig. 


A Beckhoff Automation központja a németországi Verlben található. Itt kapott helyet az összes központi egység, úgymint fejlesztés, gyártás, adminisztráció, értékesítés, marketing, támogatás és szervizszolgáltatások. A gyors növekedés, és a partneri együttműködés révén a Beckhoff több, mint 75 országban képviselteti magát.


A vállalatnak disztribútoron keresztül 2005 óta van képviselete hazánkban, azonban a folyamatos és dinamikus forgalomnövekedésnek köszönhetően 2012-től már szükségessé vált a magyarországi leányvállalat létrehozása is. A Beckhoff Automation Kft. központja Budapesten található, ahonnan a vállalat kereskedelmi, műszaki támogatási, valamint marketing feladatokat lát el. Emellett jól felszerelt oktatótermében a partnerek számára többnapos szakmai képzéseket és tanfolyamokat is biztosít.


Budapest mellett 2019 óta Debrecenben is rendelkezik egy kihelyezett irodával, ahol egy applikációs mérnök kolléga a környéken található partnereknek nyújt műszaki támogatást, valamint a Debreceni Egyetem Műszaki Karának Mechatronikai Tanszékén található Beckhoff referencialaboratóriumban részt vesz a hallgatók képzésében is. A Beckhoff 2018 óta a Debreceni Egyetem Műszaki Karának kihelyezett tanszékeként működik. Az intézménnyel való szoros együttműködésnek köszönhetően 2019-ben a Beckhoff saját forrásból kialakított egy Beckhoff-eszközökkel felszerelt referencialaboratóriumot, ahol a hallgatók ipari eszközökön sajátíthatják el az ipari automatizálás témakörét viszonylag magas szinten. A referencialaboratóriumon kívül folyamatban van egy kutatólaboratórium kialakítása is, ahol a Beckhoff ipari partnereinek oktatása mellett a hallgatók önálló feladatokat végezhetnek el, tudományos diákköri munkát folytathatnak, illetve elkészíthetik szakdolgozatukat, diplomatervüket.


Magyarországon a felhasználók körét többek között nagy nemzetközi vállalatok termelőüzemei, mint végfelhasználók alkotják. 

Featured Products

Access control systems
Details...
Beckhoff BA 5
Fire Extinguisher Spray
Details...
Beckhoff Changi Reptér
Access control systems
Details...
bottom of page