top of page

Akzo Nobel Zrt.

Design, construction, maintenance and servicing of fire and property protection systems.

Address: 1047 Budapest, Váci út 19.

Akzo nobel Logó

Az AkzoNobel a világ egyik vezető festék és bevonat rendszereket gyártó vállalata. Működésének kezdetei egészen 1646-ig nyúlnak vissza, története igen színes és fordulatos. Vállalatunk az idők során számos vállalkozás összeolvadásával, akvizíciójával vált azzá a modern, stabil 21. századi multinacionális nagyvállalatává, amelyet az emberek többsége népszerű festékmárkáinkon vagy éppen ikonikus reklámjainkon keresztül ismerhet.


Az AkzoNobel 1990 óta aktív és kiemelt szereplője a magyarországi festék piacnak. A hazai piacon forgalmazott Dulux, Sadolin, Hammerite és Supralux márkáink kiemelt ismertségnek örvendenek és piacvezető pozíciót töltünk be favédelem (Sadolin, Supralux Xyladecor) és a fémvédelem (Hammerite) területén. 


Termékeink a legmagasabb minőségi elvárások szerint készülnek, fokozottan előtérbe helyezve a fenntarthatósági szempontokat és a fogyasztói igényeket. 


Vállalatunk élen jár az innovatív megoldások terén. Létrehoztuk a StayClean technológiát, melynek segítségével a vízcseppek könnyedén legördülnek a felületről, magukkal sodorva a felületi szennyeződéseket, így a felületek szinte öntisztulóvá válnak. A festékiparban egyedülálló módon ez a bevonatrendszer elérhető kül- és beltéri falfelületekre, valamint fém- és fafelületekre szánt termékeinkben egyaránt. Elsőként teremtettünk meg hazánkban a mosható minőségi falfesték fogalmát a Dulux EasyCare termékcsaláddal.


A termékeink kiválasztásához és felhasználásához segítséget nyújtanak az oktató kisfilmjeink, a kis kiszerelésű színmintáink és okostelefonokra letölthető Dulux Visualizer alkalmazásunk.

Amennyiben szeretne kapcsolatba lépni a céggel, kérjük igényét jelezze emailben, az info@mepk.hu-n!

Featured Products

Hammerite blue.jpg
Access control systems
Details...
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
dulux logó.png
Access control systems
Details...
  • Instagram
  • YouTube
sadolin logo.png
Access control systems
Details...
  • Instagram
  • YouTube
supralux logo.png
Access control systems
Details...
bottom of page