top of page

Aereco Légtechnika Kft.

Családi házak, lakóépületek, középületek, szállodák, irodaházak szellőzőrendszerei

Cím:    1139 Budapest, Fáy u. 12/A

  • Facebook
  • YouTube

Az Aereco igényvezérelt és hővisszanyerős szellőzőrendszereket kínál családi házak, lakóépületek, középületek, szállodák, irodaházak részére az optimális levegőminőség biztosítása érdekében.
A levegő minősége az otthon és a munkahely kényelmének meghatározó tényezője. Ezenfelül az energiaköltségek csökkentése és energiahatékonyság kiemelten fontos tényező az épületekre vonatkozó  szabályozásokban. Ezért elengedhetetlen, hogy az intelligens szellőzőrendszerek igazodjanak a lakások és az irodaépületek egyedi igényeihez.


Az Aereco szellőzőrendszereinek elsődleges célja, hogy a beltéri levegő jó minőségét energiahatékonyan biztosítsa. Szellőző rendszereink az elhasznált levegőt szabályozott módon kivezetik az épületből, míg helyette, a pillanatnyi igények szerint, kívülről  friss levegővel pótolja azt, így biztosítva a szabályozott légcserét. Hővisszanyerős szellőző rendszereink akár 90%-os hővisszanyerési hatásfokot biztosítanak. A széles termékpaletta a családi ház mérettől akár nagyobb épületek szellőzési igényeit is kiszolgálják több, mint 7.000m3/h légcseréig. Ne felejtsük el! Jól szigetelt épületek esetén kizárólag folyamatos és szabályozott szellőzési rendszer kiépítésével kompenzálhatjuk azt a hiányt, amit a kiváló hőszigetelés miatt az épület természetes filtrációjának megszűnése eredményez!


A lakások energiahatékonyságára és zajcsillapítására vonatkozó elvárások miatt, az új építésű és felújított épületek a fokozott hő-hang és légzárásnak köszönhetően, egyfajta zárt burkot képeznek, míg a régi épületek általában „túlszellőzöttek” az ablakok és a külső falak mentén kialakuló hőveszteségek miatt.
Az új és felújított épületekben, a friss levegő nem tud bejutni, ha a szellőzés hiányzik vagy nem megfelelő, és ez nyilvánvaló problémákat eredményez: a levegő minősége és a komfort egyértelműen romlik, a pára pedig kicsapódhat a lakás leghidegebb felületein. 

aereco_logo_benedek_szerelveny3_400x400.jpg
Amennyiben szeretne kapcsolatba lépni a céggel, kérjük igényét jelezze emailben, az info@mepk.hu-n!

Kiemelt Termékeink

Hővisszanyerős
berendezések
Ventilátorok
wall-humidity-sensitive-air-inlet-eht-acw-automatic-airflow-controller.jpg
Intelligens szenzorok
bottom of page